Installatie

Met deze handleiding kun je Visio installeren, hiervoor moet je wel beschikken over een licentie. De licentie is dan voor je aangevraagd door jouw manager.

• Open 'Office 365 Online' via de Liquit omgeving of ga met een internet browser zoals bijvoorbeeld Chrome naar https://portal.office.com.. Het kan zijn dat je met jouw e-mail adres en wachtwoord moet inloggen als je nog niet aangemeld bent bij Office 365.
  • Volg daarna onderstaande stappen:

Klik in Office 365 op 'Office installeren' en selecteer dan de optie 'Andere installatieopties'
Klik vervolgens op de optie 'Visio installeren'

Heb je deze optie niet? Dan beschik je niet over de juiste licentie. Informeer bij jouw manager als je deze applicatie nodig hebt. Jouw manager kan dan een verzoek indienen om de applicatie voor je aan te schaffen.

Volg daarna de instructies die door het installatieproces worden aangegeven