Gebruik van verrijdbaar scherm

Scherm in gebruik nemen

• Controleer of de stekker van het scherm in het stopcontact zit.
  • Zet het scherm aan door middel van de ronde knop in het midden aan de onderzijde van het scherm.
  • Wacht tot het 'Barco Clickshare instructiescherm' op het presentatiescherm getoond wordt.

• Sluit de 'Barco Clickshare' dongel aan op jouw laptop.
  • Heb je al eerder gebruik gemaakt van de 'Barco Clickshare' ga dan naar de volgende stap. Als je de 'Barco Clickshare' nog nooit hebt gebruikt; wacht dan tot de verkenner opent met de map Clickshare.
    • Open daarna 'Clickshare_for_windows.exe' en volg de instructies op jouw laptopscherm.
    • Let op: opent de verkenner niet? Open hem dan zelf en navigeer vervolgens naar de locatie van de usb drive genaamd 'Clickshare' en open het bestand 'clickshare_for_windows.exe'

• Wacht tot dat de dongle stopt met wit knipperen en volledig wit is. Klik daarna eenmaal op de knop op de dongle en jouw computerscherm wordt nu getoond op het Prowise scherm

• Let op: na gebruik van de dongle en afstandbediening graag deze weer opbergen in het bakje en het scherm op de laagste stand plaatsen met de voetpedalen en daarna afsluiten.