Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe je in je het personeelsdossier kan komen.

Stap 1

Ga naar:

https://intranet.springjeugd.nl/ en log wanneer nodig eerst in me jouw spring account.

Stap 2

Klik rechts boven op het menu icoontje naast het spring logo. (zie afbeelding)

Stap 3

Nu kom je op de plek pagina met alle snelkoppelingen die je nodig kan hebben als spring gebruiker.
Hier vind je onder meer ook de link naar het personeels- dossier.