Gebruik de bijgevoegde handleiding om aan te melden aan de Xerox Workplace software.

De handleiding beschrijft de stappen die je op jouw telefoon en op jouw laptop moet uitvoeren. Dit kun je op elke gewenst moment en locatie doen die jou het beste uit komt.

Het neemt maar een korte tijd in beslag.

Wacht er niet mee en doorloop de stappen zo snel mogelijk. Doe je dit niet dan loop je het risico dat je niet meer kunt printen zodra je weer op kantoor bent.

Je vind in de handleiding:

• Aanmelden Xerox Workplace app voor de laptop
  • Aanmelden Xerox Workplace app voor de mobiele telefoon
  • Problemen oplossen bij het downloaden van de Xerox Workplace app

Indien iets niet lukt maak dan via deze pagina een ticket aan en omschrijf het probleem duidelijk.