Printen vanuit de cloud, Scannen en Kopiëren

Alle printers die voorheen met de 'druppel' (het zwarte pasje/sleutelhanger) werkte, werken vanaf heden via de cloud. De druppels (pasjes) komen hiermee te vervallen.

Hoe het printen via de 'Xerox Workplace' app werkt en hoe je jouw printopdrachten kunt ophalen bij de printer staat in de bijlage vermeld.

Zorg ervoor dat je regelmatig jouw apps laat updaten via de appstore op jouw telefoon!

Indien je problemen ervaart met printen, controleer of een andere collega ook problemen heeft, de app up-to-date is, maak anders zonodig een ticket aan op www.ssczn.nl.

Het document in de bijlage beschrijft de volgende punten:

• Hoe je afdrukt/print vanaf jouw pc.
  • Hoe je instellingen voor afdrukken kunt wijzigen en waar je dit doet.
  • Hoe je de printer ontgendeld zodat jouw printopdrachten worden afgedrukt.
  • Hoe je nog een laatste handeling op 'wachtende' afdrukken kunt uitvoeren.