Harde brom geluid in teams

Een bekend probleem bij sommige laptops is dat de ingebouwde microfoon een vervelend brom geluid geeft.

Dit probleem is op 2 manieren op te lossen.

Optie 1:
De beste manier om dit op te lossen is door een headset of oortjes met ingebouwde microfoon te gebruiken.
Optie 2:
Teams ruisonderdrukking aanpassen.

Wanneer je in een vergadering zit en te horen krijgt dat jouw geluid slecht is, kan je controleren om de instelling ruisonderdrukking aan te passen naar jouw situatie.

Deze optie is terug te vinden bij Apparaat instellingen.

Stap 1: Klik in teams in de bovenbalk op het knopje meer acties (1) klik vervolgens op de optie Apparaatinstellingen (2).

Stap 2: Vervolgens bij apparaat instellingen ga je naar de optie ruisonderdrukking, en pas je deze optie aan naar jouw situatie dit kan meestal automatisch of hoog zijn.